Begonya Enguix Grau

• relacions de gènere
  • cos
  • feminisme
  • mètodes mixtes, mixed methods
  • mitjans de comunicació socials
  • moviments socials
  • participació política
  • masculinitat
Grup de recerca
MEDUSA
Àmbit
Arts i Humanitats
Àmbit d'especialització
Ciutat i Comunitat, Societat en xarxa, Governança del coneixement,
Centre d’adscripció
Estudis

ODS:

• 5 - Igualtat de gènere
  • 10 - Reducció de les desigualtats
  • 16 - Pau, justícia i institucions sòlides
  • 17 - Aliança per a assolir els objectius

Begonya Enguix Grau (benguix@uoc.edu) is a Professor of Social Anthropology at Universitat Oberta de Catalunya (UOC) and a visiting professor at Karl-Franzens-Universität (Graz, Austria). She is the director of the international conferences Men in Movement (MIM) and coordinates the research group Medusa: Genders in transition. Masculinities, Affects and Bodies (UOC). Her areas of research are the anthropology of gender and masculinities, bodies, identities and affects and their intersections with media and politics. She has published over 80 works and has participated in 31 national and international research projects.

1. Acreditació de recerca avançada (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, AQU, maig de 2021).

2. Aigner-Rollett-Guest Professorship for Women's and Gender Studies Coordination Centre for Gender Studies and Equal Opportunities i Institute of Cultural Anthropology and European Ethnology, Universitat de Graz, Àustria.

(1 de març - 30 de juny de 2019)

3. Ajut UOC per incentivar la participació en el programa Horitzó 2020 i altres programes internacionals d'R+I de l'any 2019 (Vicerectorat de Planificació Estratègica i Recerca, 2019).

4. Acreditació de recerca (AQU, 2013).

5. Dos quinquennis docents (programa Docentia, UOC 2005-2010 i 2011-2015).

6. Dos sexennis de recerca: 2003-2010 i 2011-2016 (AQU).

7. Premi al millor article científic per "Negotiating the Field: Rethinking Ethnographic, Authority, Experience and the Frontiers of Research" (recerca qualitativa) (UOC, 2012).